Bedrijfsbezoek Ebro Foods Belgium

Bedrijfsbezoek Ebro Foods Belgium

Op 28 november 2023 hadden we de eer om een kijkje te nemen achter de schermen bij Ebro Foods Belgium, het bedrijf dat onder andere bekend staat om de Bosto rijst. Tijdens onze rondleiding in de fabriek kregen we de unieke kans om in kleine groepjes het gehele proces te aanschouwen, van de ruwe rijstkorrel tot het mooi verpakte gebruiksklare pakje rijst.

Na afloop werden we verrast met een giftbag als aandenken aan ons bezoek. Vervolgens werden we hartelijk ontvangen door de Multi Masters Group, waar ons lid Kris met zijn frietmobiel klaarstond om ons te voorzien van heerlijke verse frietjes en snacks. Tijdens de speech van onze voorzitter Philip Paelinck namen we een moment van stilte om gezamenlijk afscheid te nemen van “onze Jos”, een trouw bestuurslid dat op 1 november helaas is overleden en door iedereen ontzettend gemist wordt.

Wij zijn zeer dankbaar voor de gastvrijheid van onze leden Erbo Foods en Multi Masters Group, die van deze avond een hele plezante en leerzame ervaring hebben gemaakt.

Deel dit bericht