Het geld van Europa + algemene vergadering

Geachte leden,

Bij deze nodigen wij jullie graag uit voor onze volgende activiteit donderdag 25 april 2024:

We houden dan onze algemene vergadering en Annemie Turtelboom zal inzicht verschaffen in het geld van Europa. Schrijf nu al in want deze sessie volgt snel op onze uiterst gezellige ‘aantwaarpse’ bijeenkomst van gisterenavond!

Annemie Turtelboom is momenteel lid van de Europese Rekenkamer, de externe controleur van de EU, gevestigd in Luxemburg. Haar portefeuille omvat controlewerkzaamheden op het gebied van de EU-begroting en beleid op het gebied van investeringen voor cohesie, groei en inclusie. Ze heeft verschillende rapporten gepubliceerd over de EU-begroting, de economische betrekkingen tussen de EU en China, de overheidsfinanciën van de EU en het beleid met betrekking tot het EU-bestuur, en meest recentelijk over 5G-beveiliging en passagiersrechten in de EU. Ze is voorzitter van de werkgroep voor de conferentie over de toekomst van Europa bij het Hof en was lid van de werkgroep Strategie en Foresight.

Programma

 • 18:30u Aankomst met aperitief
 • 19:00u Welkomstwoord + algemene vergadering
 • 19:10u Voorgerecht
 • 19:40u Inzicht in ‘Het geld van Europa’ door Annemie Turtelboom
 • 20:30u Hoofdgerecht
 • 21:40u Vragenronde
 • 21:30u Dessert, koffie en verder gezellig netwerken

Wij hopen jullie allen weer talrijk te mogen verwelkomen!

Donderdag 25 april 2024

Burchthoeve ’t Withof, Oelegemsteenweg 12, 2160 Wommelgem
(gratis parking achter het gebouw)

Aanvang 18:30u

 

Wij ontvangen graag je inschrijving voor dit evenement ten laatste op maandag 22 april 2024. Deelname aan dit evenement kost 60 €/lid en 75 €/niet-lid. Gelieve het verschuldigde bedrag vooraf over te maken via bankrekening BE05 7363 0106 0075 (KREDBEBB) van de Nijverheidskring.

  Hoogachtend,
  Namens het bestuur,
  Philip Paelinck
  Voorzitter
  Deel deze activiteit