Artificial & Augmented Intelligence

Wat is de relevantie van AI voor mijn bedrijf?

In deze uiterst interessante presentatie door Guido Smits worden de huidige ontwikkelingen in Artificial & Augmented Intelligence geschetst. Er wordt ook een overzicht gegeven van concrete toepassingen die niet enkel relevant zijn voor de grote multinationals maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven. Onze ervaring is dat concrete proof-of-value projecten de beste manier zijn om de toegevoegde waarde en het potentieel voor jouw bedrijf duidelijk te maken.

guido smitsGuido Smits is Chief Science Officer van DataStories International,  een “Augmented Analytics” softwarebedrijf gevestigd in Turnhout.  Het bedrijf ontwikkelt software om voorspellende analyses te doen.  Het Datastories-team biedt oplossingen aan bedrijven met een zeer complex R&D- of productieproces. Ze helpen bedrijven ook om meer data-driven te worden met specifieke cases, en zetten de domeinexperten weer centraal. Guido heeft een PhD in de wis- en natuurkunde en heeft gedurende 30 jaar AI toegepast in R&D en manufacturingprojecten in Dow Chemical. Deze ervaring is zeer waardevol om tussen de hype die er nu heerst de echte businessrelevantie te kunnen herkennen.

 

Programma

18:30 u Welkom met aperitief
19:00 u Voorgerecht
19:30 u Wat is de relevantie van AI voor mijn bedrijf? door Guido Smits
20:00 u Hoofdgerecht
21:00 u Vragenronde
21:15 u Dessert, koffie en gezellig netwerken

Schrijf je in via onderstaand formulier

Wij ontvangen graag uw inschrijvingen voor dit evenement ten laatste op vrijdag 14 februari 2020. Deelname aan dit evenement kost 50€/persoon voor leden; 60€/persoon voor niet-leden.  Gelieve het verschuldigde bedrag vooraf over te maken via bankrekening BE05 7363 0106 0075 (KREDBEBB) van de Nijverheidskring. Reserveer tijdig!!

Inschrijving afgelopen
Deel deze activiteit
Inschrijven leden
€50
Inschrijven niet-leden
€60