(geannuleerd) Toekomstvisie op de Antwerpse bedrijfsregio

pierre
Pierre de Strycker, algemeen directeur van de POM zal in een vlotte en sympathieke introductie de toekomstvisie op de Antwerpse bedrijfsregio toelichten tijdens ons gezellig diner in de Burchthoeve ’t Withof.
Pierre De Strycker uit Schilde studeerde af als Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen en de KULeuven. Hij deed ervaring op in diverse functies in verschillende sectoren. Eind jaren ’90 raakte hij bekend als marketingdirecteur van Stad Antwerpen.
Verder was hij onder meer aan de slag als jurist, bankier en algemeen directeur. De voorbije 10 jaar werkte De Strycker in de horecasector, de laatste jaren als CFO bij J&M Catering.
De Strycker: “Met POM Antwerpen heb je een zo gevarieerde waaier als je zelf wil: academisch, publiek, privaat, politiek. Het gaat zowel om harde als zachte materies, zoals bakstenen, ecologie, mobiliteit, enzovoort. Bovendien werk je op provinciaal niveau, een onderschat niveau dat veel realiseert.”
Pierre stelt zijn nieuwe rol voor en antwoord op jullie vragen rond zijn toekomstvisie …

Programma

18:30 u Welkom met aperitief
19:00 u Voorgerecht
19:30 u Toekomstvisie van de Antwerpse bedrijfsregio – Pierre De Strycker
20:00 u Hoofdgerecht
21:00 u Vragenronde
21:30 u Dessert, koffie en gezellig netwerken …

Schrijf je in via onderstaand formulier

Wij ontvangen graag uw inschrijvingen voor dit evenement ten laatste op vrijdag 19 november 2021. Deelname aan dit evenement kost 50€/persoon voor leden; 65€/persoon voor niet-leden.  Gelieve het verschuldigde bedrag vooraf over te maken via bankrekening BE05 7363 0106 0075 (KREDBEBB) van de Nijverheidskring. Reserveer tijdig!!

    Deel deze activiteit